BEITSEN

OLIËN

WASSEN

LAKKEN

OUTDOOR

ONDERHOUD

BEITSEN

OLIËN

WASSEN

LAKKEN

OUTDOOR

ONDERHOUD

Waarom kiezen voor De Vesting?

Zeer servicegericht

Waarom - de Vesting

Onze service gaat ver. Bij De Vesting staat u als klant namelijk centraal. Door een uitgebreide samenwerking aan te gaan met klanten zorgt De Vesting voor een up-to-date producten- c.q. kleurenpakket op maat! Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en legt prioriteit bij andere producten. Door de jarenlange opbouw van productkennis en het brede assortiment van De Vesting hebben wij voor iedere vraag, op gebied van (hard)wasoliën, beitsen, lakken, wassen, outdoor- en onderhoudsproducten een antwoord.

U kiest niet alleen voor houtbehandelingsproducten van de beste kwaliteit, maar ook voor een betrokken en betrouwbare partner.

Hoogwaardige kwaliteit

Jarenlange ervaring én feedback van onze klanten heeft onze producten optimaal en naar de wensen van de consument gebracht.

Door gebruik te maken van een combinatie van duurzame en hoogwaardige grondstoffen worden er mooie eindproducten gemaakt met constante kwaliteit. Ze zijn makkelijk verwerkbaar en geven een ongekend resultaat. Tijdens de ontwikkeling worden onze producten uitvoerig getest. Eerst in eigen laboratorium en daarna veelal op praktijkniveau door de verwerker. Eigenschappen als droging, hardheid, slijtvastheid, watervastheid, kleur en esthetisch resultaat worden nauwkeurig beoordeeld.

Doordat wij gebruik maken van onder andere speciale kleurstoffen, om bijvoorbeeld een watergedragen beits te maken, behalen we een meer bijzonder effect op houten ondergronden. Dit in combinatie met een wasolie in kleurafwerking maakt het creatieve palet van mogelijkheden enorm!

Nieuwe producten

Kiezen voor - de Vesting
Door creatieve ideeën van klanten in samenwerking met ons, komen we tot nieuwe technieken welke tot bijzondere resultaten leiden. Bijvoorbeeld het toepassen van effectpigmenten uit de automotive-industrie in een terpentijnwas of wasolie, geeft een exclusief karakter aan het behandelde oppervlak.

Tevens proberen we in de nieuwe technieken en ontwikkelingen gebruik te maken van vernieuwbare en milieuvriendelijkere grondstoffen.

Flexibel

De voorraad en productie is zo ingericht dat we in veel gevallen het ‘klaar-terwijl-u-wacht-principe’ kunnen garanderen!

Concurrerende prijzen

Doordat 98% van alle producten door onszelf gemaakt wordt zijn er geen tussenkanalen en heeft u dus de scherpste prijs!

Nieuwsgierig geworden?

Partnership bewijst zich in de praktijk. Wij gaan dan ook graag de samenwerking met u aan. Wilt u daarover eens van gedachten wisselen? Al dan niet op basis van een concreet project?