BEITSEN

OLIËN

WASSEN

LAKKEN

OUTDOOR

ONDERHOUD

BEITSEN

OLIËN

WASSEN

LAKKEN

OUTDOOR

ONDERHOUD

Missie en Visie van de Vesting

Onze missie is het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteitsproducten met de nadruk op flexibiliteit, maatwerk, servicegerichtheid en creativiteit.

Doordat wij een ambachtelijk familiebedrijf zijn en willen blijven, behouden wij een hoge mate van maatschappelijke verantwoordelijkheid en een cultuur van innovatie, ontwikkeling, snel schakelen en korte lijnen. Zo kunnen wij onze klanten optimaal bedienen, want bij ons is de klant, klein of groot, altijd koning.

De visie van Vesting is vooruitstrevend te blijven en continu te investeren en ontwikkelen op velerlei gebied als milieueisen, verkoopexpansie naar het buitenland, gestroomlijnde structuur aangepast aan de verschillende veranderende markten en inspelen op trends door onderscheidende productlijnen; onder andere de Nazir collectie, maar ook renewable, natuur gebaseerde, nagenoeg oplosmiddelvrije natuurlijke oliemodificaties. Waar nu de nadruk ligt op de industrie (meubel-, vloeren- en decoratiebranche), zal in de toekomst ook toegewerkt worden naar retail.

Missie en visie - de Vesting

MEER OVER DE VESTING WETEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES NODIG?

Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen!