Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internet-site de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of niet meer correct is. De op de site aanwezige gegevens zijn bedoeld ter verstrekking van algemene informatie en zijn niet uitputtend bedoeld. Voor een advies raden wij u altijd aan contact met ons op te nemen.

Vesting is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internet-site. De bezoeker dient zich daarnaast te realiseren dat bepaalde links op de website leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door Vesting. Voor de inhoud en de toepassing van deze informatie is Vesting niet aansprakelijk.

Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het niet toegestaan iets van deze site of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige manier dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Vesting.

Waarom de Vesting?

Waarom de professional kiest voor de vesting

Zeer service-gericht

Onze service gaat ver. Bij De Vesting staat u als klant namelijk centraal. Door een uitgebreide samenwerking aan te gaan met klanten zorgt De Vesting voor een up-to-date producten- c.q. kleurenpakket op maat! Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en legt prioriteit bij andere producten. Door de jarenlange opbouw van productkennis en het brede assortiment van De Vesting hebben wij voor iedere vraag, op gebied van (hard)wasoliën, beitsen, lakken, wassen, outdoor- en onderhoudsproducten een antwoord. 

U kiest niet alleen voor houtbehandelingsproducten van de beste kwaliteit, maar ook voor een betrokken en betrouwbare partner. 

Hoogwaardige kwaliteit

Door jarenlange ervaring én feedback van onze klanten hebben we onze producten kunnen optimaliseren naar de wensen van de consument.

Door gebruik te maken van een combinatie van duurzame en hoogwaardige grondstoffen worden er mooie eindproducten gemaakt, met constante kwaliteit. Ze zijn makkelijk verwerkbaar en geven een ongekend resultaat.

Tijdens de ontwikkeling worden onze producten uitvoerig getest. Eerst in eigen laboratorium en daarna veelal op praktijkniveau door de verwerker. Eigenschappen als droging, hardheid, slijtvastheid, watervastheid, kleur en esthetisch resultaat worden nauwkeurig beoordeeld.

Doordat wij gebruik maken van onder andere speciale kleurstoffen, om bijvoorbeeld een watergedragen beits te maken, behalen we een meer bijzonder effect op houten ondergronden. Dit in combinatie met een wasolie in kleurafwerking maakt het creatieve palet van mogelijkheden enorm!

Nieuwe producten

Door creatieve ideeën van klanten in samenwerking met ons, komen we tot nieuwe technieken welke tot bijzondere resultaten leiden. Bijvoorbeeld het toepassen van effectpigmenten uit de automotive-industrie in een terpentijnwas of wasolie, geeft een exclusief karakter aan het behandelde oppervlak.

Tevens proberen we in de nieuwe technieken en ontwikkelingen gebruik te maken van vernieuwbare en milieuvriendelijkere grondstoffen.

Flexibel

De voorraad en productie is zo ingericht dat we in veel gevallen het ‘klaar-terwijl-u-wacht-principe’ kunnen garanderen!

Concurrerende prijzen


Doordat 98% van alle producten door onszelf gemaakt wordt, zijn er geen tussenkanalen en heeft u dus de scherpste prijs!

Nieuwsgierig?


Partnership bewijst zich in de praktijk. We gaan dan ook graag de samenwerking met u aan. Wilt u daarover eens van gedachten wisselen – al dan niet op basis van een concreet project? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel voor meer informatie +31 (0)493 496760

Of stel een vraag via ons Contactformulier >

ONZE VERTEGENWOORDIGERS ZIJN STUK VOOR STUK
ERVAREN ADVISEURS DIE GRAAG MET U MEEDENKEN!

Bel voor een afspraak