Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internet-site de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of niet meer correct is. De op de site aanwezige gegevens zijn bedoeld ter verstrekking van algemene informatie en zijn niet uitputtend bedoeld. Voor een advies raden wij u altijd aan contact met ons op te nemen.

Vesting is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internet-site. De bezoeker dient zich daarnaast te realiseren dat bepaalde links op de website leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door Vesting. Voor de inhoud en de toepassing van deze informatie is Vesting niet aansprakelijk.

Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het niet toegestaan iets van deze site of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige manier dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Vesting.

Nieuws

Laatste ontwikkelingen

Vesting Single Coat aanbevolen in Zweden

donderdag 15 jun 17

Zweden staat bekend om haar strenge milieuregels. Openbare projecten moeten zich veelal aan lijsten houden met goedgekeurde producten. Om aan de eisen te kunnen voldoen is Vesting Single Coat getest volgens de ISO 16000-9 norm; emissie van vluchtige organische verbindingen. Met als gevolg dat Vesting Single Coat sinds mei 2017 is opgenomen in de belangrijke Byggvarubedömningen-lijst.

Coating Advies Nederland test LED hardwax olie

vrijdag 31 maa 17

Coating Advies Nederland BV is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in industriële coatingprocessen en voorbehandelingsprocessen. Het bedrijf heeft de Vesting LED hardwax olie getest volgens de ISO 2812-12:2012 methode op weerstand tegen vloeistoffen als koffie, thee en rode wijn. Het testrapport is hier te downloaden. Testresultaat: UITSTEKEND.

Vesting verovert internationale vloerenwereld met LED-hardwasolie

woensdag 01 feb 17

De presentatie van de LED-hardwasolie op de toonaangevende internationale beurs Domotex: World of Flooring in Hannover heeft de mondiale vloerenwereld op zijn kop gezet. De prestigieuze innovation award was dan ook geen verrassing.

Het juryrapport spreekt van een baanbrekende innovatie. De nieuwe LED-hardwasolie van Vesting biedt zowel qua milieubelasting als economisch grote voordelen. 

Inmiddels is in samenwerking met SMELT, TRIVEC, CEFLA, Van Soest en Decorad professionele apparatuur ontwikkeld voor de zowel industriële toepassingen als verwerking op locatie. Mede dankzij de lange levensduur van de lampen, het lage energieverbruik en de tijdwinst zijn investeringen in LED-droging snel terugverdiend.

LED-technologie in de praktijk.

maandag 10 okt 16

Bekijk hier een filmpje over de werking van de LED-drogende hardwas olie van Vesting. Het betreft een proefopstelling in de werkplaats van onze R&D afdeling waar we praktijktests doen. In dit geval behandelen we stalen voor onze kleurenwaaiers met LED-hardwas olie. Duidelijk is te zien dat de olie wordt aangebracht met standaard machines uit de finishingline om vervolgens te drogen onder invloed van LED-licht. Hierbij komen geen schadelijke stoffen of warmte vrij en het energiegebruik is minimaal. Kijk zelf.

LED-Hardwasolie in het nieuws

donderdag 18 sep 16

De interesse in de revolutionaire LED-hardwasolie groeit. Het nieuwe product wordt ook door de media steeds meer opgepikt. Hierbij een tweetal links naar artikelen in het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad van 18 augustus.

 

Foto: Henk Smits van Vesting (rechts), met productontwikkelaar Marc Hilgers (foto copyright Jurriaan Balke)

LED Units nu beschikbaar

maandag 06 jun 16

In samenwerking LED leverancier Smelt hebben we een LED unit ontwikkeld die gemakkelijk toe te voegen is aan uw bestaande-, nieuwe oliestraat of transportband. Na de grote introductie tijdens de EFWEX in Gent zijn wij intensief bezig geweest om een simpele, maar doeltreffende LED Unit te bouwen die op maat gemaakt wordt. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk om met een LED drogende olie te gaan werken die verouderde technieken als UV droging ver achter zich laat.

Vloerenfabrikanten die met een oxidatieve of UV olie afwerken, zijn nu in staat om de olie van de toekomst te gaan gebruiken. De milieuvriendelijke olie op hard wax basis is beschikbaar in zowel transparant als onze ‘basiskleuren’. Ook is het mogelijk om op maat gemaakte kleuren te maken.
De uitstraling en kwaliteit van de olie is als onze oxidatieve hardwaxolie, maar dan met het grote voordeel dat de LED drogende olie direct droog en uitgehard is

Tevens is LED olie koud licht waardoor de kwaliteit van het hout en olie optimaal blijft.
Een LED unit heeft geen afzuiginstallatie nodig doordat het geen Ozon uitstraalt. Dit gaat gepaard met een zeer hoge besparing op de energiekosten van meer dan 60%. Nog een voordeel is dat een Led Unit 10 keer langer mee gaat dan een UV unit.

Onze bevriende machinebouwer VEC is momenteel bezig een professionele LED-oliestraat te bouwen. Deze ontwikkeling gaat gepaard met de bouw van een mobiele LED-unit die in het werk toepasbaar is.

Onze relatiebeheerders komen graag bij u langs zodat u het gemak kunt ervaren.
U kunt hiervoor contact opnemen via verkoop@vesting.nl of +31 (0)493 496760.
Blijf up to date via ons instagram account; vestingfinishingproducts
Youtube video's over de LED technologie treft u hier en hier

 

Wereldprimeur – Vesting introduceert LED-drogende vloerolie

dinsdag 12 jan 16

LED is de toekomst! Vesting introduceert op de EFWEX in Gent als eerste het LED-drogende systeem voor vloerolie. Hiermee heeft zij de wereldprimeur in handen voor de vloerindustrie! Vesting heeft forse investeringen gedaan in LED-technologie. Vergeleken met de traditionele UV-drogende vloerolie kent de LED-productietechnologie vele voordelen:

60% besparing op energie
Uw energiekosten zijn significant lager ten opzichte van UV-droging.

LED is koud licht
Het hout wordt niet meer verhit waardoor er beduidend minder problemen in uw productie ontstaan. Opruwing, verkleuring en lijmproblemen worden tot een minimum gereduceerd.

Geen CO2-uitstoot
LED-technologie is niet milieubelastend en er is geen afzuiginstallatie nodig. De afwezigheid van schadelijke stoffen geeft ook veel betere omstandigheden voor uw personeel ten opzichte van UV-droging.

Lange levensduur
LED-lampen hebben een zeer lange levensduur, circa 10.000 uren en meer. Ter vergelijk: UV-lampen gaan 800 tot 1.000 uur mee. Tevens is er geen opwarmtijd nodig.

Kortom; LED-technologie geeft u een aanzienlijke kostenbesparing terwijl de kwaliteit van het eindproduct gelijk is aan traditionele UV-drogende vloerolie. LED is de toekomst! Aarzel niet ons te contacteren of bezoek ons 13 t/m 15 maart 2016 op de EFWEX hal 8 Stand 8727.

Are you ready? We are.
Vesting. Moves your heart.

Uitbreiding – Vesting 2-Componentenolie 7000

vrijdag 06 nov 15

Met trots presenteert De Vesting de nieuwe stalen voor de 2-Componentenolie 7000. Het éénlaags-systeem kenmerkt zich door uitstekende kras- en slijtvastheid en is onlangs uitgebreid met 40 nieuwe kleuren. Naast de 15 basiskleuren zijn dit een reeks lichte tinten en tevens mooie donkere varianten. In combinatie met de karakteristieke tekening van de houtnerf die een unieke ‘touch’ aan het hout geeft, betekent het een ongekend aantal mogelijkheden in kleur- en sfeerbeleving van dit hoogwaardige product.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op >

Kleurenwaaier Wasolie

woensdag 03 jun 15

Hier is hij dan! De nieuwe Wasolie > kleurenwaaier van De Vesting. Met deze kleurenwaaier geeft u uw klant in een handomdraai een inzicht in het standaard kleurenassortiment van De Vesting. Handig om mee te nemen naar de klant of ter display op de tafel in uw showroom.

De Wasolie kleurenwaaier kost €35,- ex. btw, dit is inclusief  consumentenfolders van de Wasolie. Natuurlijk is er een terugverdienregeling. Bij een omzet over het gehele jaar van minimaal €1500,- wordt de waaier aan het einde van het jaar volledig gecrediteerd.

Wasolie in pasteltinten

woensdag 03 jun 15

Pastelkleuren, u heeft het vast al gemerkt. Pastelkleuren zijn onderdeel van de trend voor deze zomer. De Vesting gaat mee met deze trend en heeft in de Wasolie > en Decorwas > 3 pastelkleuren ontwikkeld. Met deze kleuren kunt u een scala aan nieuwe kleurcombinaties maken. De kleuren zijn: Dried Moss, Pastel Rose en Swedish Blue. Vanaf nu leverbaar in de standaard verpakkingen.

Veranderingen in het sales-team - een nieuw gezicht

woensdag 27 mei 15

Door nieuwe ontwikkelingen in de markt zijn wij recentelijk in snel tempo uitgebreid met exportactiviteiten, onder leiding van salesmanager Job de Roode. Zijn rayon Zuid-Nederland wordt overgenomen door vertegenwoordiger Rogier Kamp. Rogier komt niet uit de branche, maar wij geloven in zijn enthousiasme en vinden dat hij een verrijking van het salesteam zal zijn. Wij hopen dat zijn passie ook overkomt bij u. Daarnaast houdt vertegenwoordiger Ron van Leek het rayon Noord-Nederland, waar ook zeer positieve ontwikkelingen plaatsvinden.

ParketGroep Nederland

maandag 18 mei 15

Sinds april jl is De Vesting aspirant partner van ParketGroep Nederland geworden. De Vesting heeft in samenwerking met Jury van Wees, van de technische commissie van PGN, een aantal onderhoudsproducten samengesteld voor het onderhoud van houten vloeren. Wij hopen op een prettige en langdurige samenwerking met ParketGroep Nederland.

Vesting hoofdsponsor SGW Ysselsteyn 2015

vrijdag 10 apr 15

Wasziederij De Vesting wordt de nieuwe hoofdsponsor van SGW Ysselsteyn. En op een heel mooi moment, daar de komende editie van SGW Ysselsteyn geldt als het KNHS Nederlands Kampioenschap Eventing Paarden 2015. De steun van een betrokken hoofdsponsor geeft de mogelijkheid voor een extra kwaliteitsimpuls voor onze uitdagende en spectaculaire eventing wedstrijd. Super! Zoals bijgaande foto al laat zien, past het Vesting-logo perfect op de paardendekens en -dekjes > www.sgw-ysselsteyn.nl

In stijl op een SGW hindernis, is de samenwerking middels een enthousiaste handdruk beklonken.

Trends – Designstudio Marco van Ham

maandag 09 feb 15

Trots zijn wij bij De Vesting op onze nauwe samenwerking met Designstudio Marco van Ham; new classic luxury. Op deze manier zijn wij continu op de hoogte van de nieuwste trends betreffende kleuren, materialen, designmeubels en -concepten.

Marco van Ham verlegt creatieve grenzen door een nieuw estetisch design met passie en energie, gebaseerd op de beste architectonische invulling van het interieurontwerp.

De Vesting deelt de visie dat het perfecte interieur niet alleen estetisch, functioneel en achitectonisch van een bijzonder niveau moet zijn, maar ook moet inspireren, enthousiasmeren, comfort hoort te bieden en rust moet uitstralen.

Nieuwe website online!

donderdag 01 jan 15

Het afgelopen jaar is behoorlijk hard gewerkt aan de lancering ervan. Vlak voor de kerst ging de knop om, maar omdat we nog wat fine-tuning moesten plegen, doen we vandaag de officiële aankondiging! En met trots, want de uitstraling van De Vesting wordt hiermee meer en meer kompleet. De online basis is nu aanwezig. Vanaf hier wordt verder gewerkt aan o.a. een nieuwsbriefsysteem, de webshop, een bestel-app, weblog en het inrichten van social media. En nu het belangrijkste: wij willen graag van u weten wat u vindt van onze nieuwe website! Geef uw mening via ons Contactformulier >

Uitbreiding pand

woensdag 22 okt 14

Door het aanhoudende succes van onze productlijnen in binnen- en buitenland gaat De Vesting uitbreiden! Vanaf Januari 2015 heeft De Vesting beschikking over het dubbele aantal vierkante meters vloeroppervlak. Hierdoor kunnen wij het hoge serviceniveau ook in de toekomst garanderen. Kom een keer langs voor een rondleiding! Bel en maak een afspraak >

Nieuw in het assortiment

maandag 13 okt 14

Vanaf nu kunt u ook voor uw 2-Componentenolie terecht bij De Vesting. Met deze olie kunt u de vloer in één laag afwerken. Het hoge vaste stof-gehalte van de olie zorgt voor goede verzadiging van de poriën. Verder zorgt de speciale formule voor een unieke “touch” van het oppervlak. De 2-Componentenolie 7000 serie is beschikbaar in 15 basiskleuren 2-Componentenolie 7000 >

Introductie Nazir colors

maandag 24 feb 14

‘Design is an integral part of everyday life, necessary for everyone’. Met deze gedachte introduceert Vesting de Nazir (نذير) Colors! De kleuroliën zijn gebaseerd op de edelmetalen die veel gebruikt worden in het Midden-Oosten: goud, zilver en parelmoer! Deze kleuren geven uw houten oppervlak een luxe uitstraling zonder dat het ‘too much’ wordt. Door een subtiele benadrukking van de nerf krijgt het te behandelen oppervlak die speciale ‘high design look’. U kunt de kleuren van deze collectie combineren met alle andere kleuroliën en beitsen van Vesting, wat resulteert in een veelvoud van mogelijkheden! Nazir collectie >

ONZE VERTEGENWOORDIGERS ZIJN STUK VOOR STUK
ERVAREN ADVISEURS DIE GRAAG MET U MEEDENKEN!

Bel voor een afspraak