Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internet-site de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of niet meer correct is. De op de site aanwezige gegevens zijn bedoeld ter verstrekking van algemene informatie en zijn niet uitputtend bedoeld. Voor een advies raden wij u altijd aan contact met ons op te nemen.

Vesting is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internet-site. De bezoeker dient zich daarnaast te realiseren dat bepaalde links op de website leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door Vesting. Voor de inhoud en de toepassing van deze informatie is Vesting niet aansprakelijk.

Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het niet toegestaan iets van deze site of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige manier dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Vesting.

Contactgegevens

Wasziederij De Vesting BV
Trasweg 12
5712 BB Someren
Nederland
Telefoon +31 (0)493 496760
Fax +31 (0)493 493670
E-mail info@vesting.nl

Op werkdagen zijn wij telefonische bereikbaar van 8.00 tot 16.30. U kunt vrijblijvend informatie over onze producten opvragen of een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Heeft u een vraag? Die kunt u ook stellen via ons Contactformulier >

Klik op onderstaande link om uw route naar De Vesting vanuit uw locatie te plannen:
Routebeschrijving Google Maps >

ONZE VERTEGENWOORDIGERS ZIJN STUK VOOR STUK
ERVAREN ADVISEURS DIE GRAAG MET U MEEDENKEN!

Bel voor een afspraak